In de Trimsalon
In onze trimsalon worden de honden volgens een van tevoren gemaakte afspraak gebracht.
 
Als u uw dier voor het eerst brengt, dan noteren wij samen met u alle gegevens van uw dier, zoals het ras, de leeftijd, eventuele afwijkingen of ziektes, uw naam, adres en telefoonnummer.

Bij elke afspraak spreken we met u door wat u wensen zijn en wat ons advies is om misverstanden achteraf te voorkomen betreffende de behandeling.

Als wij een dier trimmen, is de eigenaar daar in de meeste gevallen niet bij. Vooral honden focussen zich op het baasje en kunnen erg onrustig worden! In uitzonderlijke gevallen en in overleg met ons kan de eigenaar erbij blijven. Wij vinden het daarom beter dat de eigenaar het dier brengt en later weer ophaalt.
 

Laat uw hond goed uit voordat u hem naar de trimsalon brengt. De behandeling duurt enkele uren.

Als uw hond loops is of iets mankeert, zoals een besmettelijke aandoening, dan willen wij dat graag van u weten. Soms krijgen wij honden met vlooien over de vloer. Hoewel wij dat natuurlijk liever niet hebben, is het een veelvoorkomend probleem. Een hond die met vlooien wordt aangeboden, zal een vlooienbehandeling moeten ondergaan. Dit om verdere besmetting met andere honden en natuurlijk ook met onze eigen hond te voorkomen. Wij zullen de eigenaar bellen en hem informeren.

Veel mensen wachten te lang met een afspraak maken en dat leidt vaak tot een vachtprobleem, vooral in het voorjaar. Doordat er te lang gewacht wordt, om wat voor reden dan ook, zal de vacht gaan klitten en door een gebrek aan vachtverzorging wordt het probleem alleen maar groter. Als een vacht eenmaal in de klit zit en niet of nauwelijks meer uit te kammen is, zien wij ons in veel gevallen genoodzaakt het dier te scheren. Als een klant dan toch graag wil dat het dier uitgekamd wordt, zal dat resulteren in hogere kosten.

Een doorsnee behandeling van een hond duurt gemiddeld 2,5 uur. Het is echter niet zo dat als u uw dier brengt, u hem 2,5 uur later weer op kunt halen. Wij spreken altijd met u af dat wij u bellen als het dier getrimd is. Vers water is altijd aanwezig.


Naast contant afrekenen, kunt u nu ook bij ons ook pinnen.